Jaakko Puronaho

Kuka olen?

Ammattitaito

Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK, 2020) sekä urheiluhieroja. Lisäksi opiskelen parhaillani LAB-ammattikorkeakoulussa Urheilufysioterapiaan erikoistuvaksi osaajaksi. Minulle on tärkeää kehittää itseäni ja osaamistani jatkuvasti, seuraava selkeä erikoistumiseni tavoite on urheilufysioterapeutin sertifikaatti, joka onnistuu edellämainutun koulutuksen jälkeen. Arvioitu valmistuminen tapahtuu keväällä 2023. 

Minulla on laaja kokemus urheilun parista erityisesti eri palloilulajien osalta. Vahvimmin lajitaustaa omaan jalkapallosta sekä salibandystä ja näiden lajien pariin olen myös työurallani hakeutunut. Tällä hetkellä työskentelen fysioterapeuttina jalkapallon parissa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioripuolella, Miesten Kakkosessa pelaavan HJS:n miesten Edustusjoukkueessa sekä poikien U15 maajoukkueessa. Salibandyn osalta olen toiminut miesten Salibandyliigajoukkue Steelersin hierojana. Lisäksi minulla on harjoittelujaksojen kautta kokemusta ikäihmisten fysioterapiasta sekä lääkäriaseman fysioterapeutin monipuolisesta työnkuvasta.

Ystävällisyys ja palvelualttius

Minulle on tärkeää palvella jokainen asiakas yhtä hyvällä asenteella, eli parhaalla mahdollisella tavalla. Fysioterapeuttina vahvuuksiini kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus, erityisesti alaraajojen ja selän osalta. Fysioterapiani perustuu liikkeeseen ja liikkumiseen. Se on asiakaslähtöistä sekä ottaa aina huomioon asiakkaan tilanteen ja tavoitteet.

Fysioterapia urheilijat

Fysioterapialla kuntoon

Miksi

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet ja vaivat ovat todella yleisiä ja aiheuttavat työkyvyttömyyttä sekä toimintavajauksia. Tyypillisimpiä ovat selän, sekä niskan ja hartioiden vaivat, mutta myös polvien ja lonkkien ongelmat. Onneksi monet vaivat ovat ennaltaehkäistävissä, sekä hoidettavissa. Fysioterapian tavoitteena on edistää yksilön aktiivisuutta ylläpitämällä, palauttamalla tai kehittämällä yksilön terveyttä, liikkumiskykyä ja toimintakykyä.

Miten

Fysioterapeutti on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Fysioterapeutin työn tulee olla näyttöön perustuvaa, sekä asiakaslähtöistä. Keskeisimpiä keinoja vaivojen hoitoon ovat terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia, fysikaalinen terapia, sekä fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta. Itse suosin eniten terapeuttista harjoittelua, mutta tarvittaessa käytän prosessin tukena erilaisia manuaalisia ja fysikaalisia hoitoja.

Varaa aikasi

https://fysiopuronaho.fi/wp-content/uploads/2020/12/cropped-Fysio_Puronaho_White.png

Puh. 050 595 2518
@ jaakko.puronaho@gmail.com
Y-tunnus: 3165480-8